2
Košarka

Ostoja Mijailovic Zeljko Obradovic Kosarkaski klub Partizan proslava 30. godina evropske titule i donatorska vecera 14.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NA POMOLU NOVA BURA U SRPSKOJ KOŠARCI: Na konferenciji pred početak KLS nije se pojavio niko iz Partizana, razlog odsustva još uvek nije poznat!

Objavljeno: 05.05.22 u 13:51

Nešto se ozbiljno dešava.

Uskoro počinje Košarkaška liga Srbije, a na uvodnoj konferenciji nije se pojavio nijedan predstavnik Partizana.

Da li to znači da se sprema novi haos u srpskoj košarci? Nedavno, prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović rekao je da postoji mogućnost da Partizan istupi iz KLS, a danas na konferenciji se nije pojavio ni strateg ‘parnog valjka’ Željko Obradović.


Ostoja je nezadovoljan određenim promenama u KLS, prvenstveno to što će ove godine predsnost domaćeg terena u polufinalu i finalu plej-ofa imati oni timovi koji imaju bolji plasman u ABA ligi.

Ovu situaciju prokomentarisao je Aleksandar Grujin, direktor Košarkaške lige Srbije.

– Svi su uredno pozvani, iz Borca su javili jutros da ne mogu da dođu zbog sinoćne utakmice. Za preostala dva kluba nemamo informaciju – ističe Grujin.

0
0

2 Komentara

  1. Pre bih rekao, da je na „POMOLU“ „Veliko finale“ mutanataaa KLS u KRUGU fabr. LIM. proizvoda..?!!! .!. XXAAXXAA .!. Bra’o pUntersiii

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter