0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

KAKO JE RODRIGO VRATIO REAL IZ MRTVIH: Brazilac postigao dva gola za minut i po i bacio na kolena Siti (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.22 u 08:55

Sjajan meč odigrali su ‘kraljevski klub’ i ‘građani’ u polufinalu Lige šampiona.

Nakon svega, jedna stvar je sigurna, Rodrigo je heroj Madrida! Brazilac je dao gol za produdžetak u četvrtfinalu protiv Čelsija, a onda Mančester Sitiju je ‘ubacio’ dva“ i obezbedio dodatnih 30 minuta u polufinalu Lige šampiona. Jasno je da će na račun ovog igrača ići dobar deo zasluga ukoliko ekipa Karla Anćelotija u finalu savlada Liverpul i domogne se ‘ušatog’ pehara.

Naime, Siti je imao 4:3 iz prve utakmice i 1:0 u drugoj, sve do 90. minuta, kada stupa na ascenu Rodrigo, kom je potrebno bilo samo 90 sekundi da potpuno preokrene situaciju.

Rodrigo je na terenu ušao u 68. minutu pri rezultatu 0:0, da bi Siti zatim poveo u 73. i tako došao do dva gola prednosti na svom kontu, sve dok Benzema u 90. minutu nije asistirao Rodrigu ta poravnanje i tračak nade. Već u narednom napadu Reala, Karvahal je centrirao, a Brazilac loptu glavom sproveo u mrežu.


(VIDEO:YouTube/Arena Sport TV)

Tada su u neverici gledali igrači Sitija, koji se nisu nadali u produžetku, gde ih je zadesio novi šok, pošto je Karim Benzema golom sa penala utkao put svom timu ka finalu. Podsetimo, Real je minulog vikenda došao do šampionske titule, čime je sada nastavljena veoma dobra sezona ovog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter