0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ISPLIVAO SNIMAK: Navijači Junajteda oduševljeni Matićevim gestom tokom penala Ronalda (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.22 u 10:54

Srpski fudbaler Nemanja Matić se oprostio od ‘Old Traforda’.

On je poslednju utakmicu na čuvenom stadionu odigrao u ponedeljak protiv Brentforda, kada su ‘crveni đavoli’ ubedljivo slavili sa 3:0, u sklopu 35. premijerligaškog kola.

Srpski fudbaler se ujedno oprostio od domaćih navijača, kao i njegova supruga, koja je objavila emotivnu poruku, a Junajted će do kraja sezone odigrati dve utakmice u gostima, a Matić po okončanju sezone napustiti Junajted. To je bio razlog za ovacije, kada je u 71. minutu izašao iz igre i mesto na terenu ustupio Fredu.

Ipak, Srbin je uspeo da ponovo oduševi navijače Junajteda, i to ne golom ili asistencijom već svojim gestom. Naime, u 61. minutu Kristijano Ronaldo je za 2:0 postigao gol sa penala, ali je pre nego što je lopta završila u mreži Matić počeo da slavi gol. Pokazao je Srbin da veruje u Portugalca, okrenuo se i podigrao ruke, a taj snimak sad je hit na društvenim mrežama.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je u Junajted došao 2017. godine iz Benfike. Iako je za ‘crvene đavole’ odigrao više utakmica nego za ijedan drugi klub u karijeri, 184 puta je oblačio dres engleskog giganta, Matić nije uspeo da osvoji nijedan trofej. Najbliži je bio u finalima FA kupa, 2018. godine i Lige Evrope, 2021.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter