0
Domaći fudbal

Stefan Marinkovic Novi Pazar - Crvena Zvezda Superliga Srbije Septembar 26. 2021., Novi Pazar, Srbija 26.9.2021. Belgrade Serbia foto: Nikola Mitic/STARSPORT

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE BRUTALNOG PREBIJANJA MLADOG GOLMANA: Pukom srećom spasio živu glavu! (FOTO)

Objavljeno: 05.05.22 u 20:55

Stravično!

Danas je čitavu Srbiju potresla priča o brutalnom prebijanju Stefana Marinkovića (17), mladog golmana Crvene zvezde. Naime, u noći između 3. i 4. maja on i njegova rođaka su prisustvovali jednom 18. rođendanu na Voždovcu.

Kako izvesno vreme nije mogao da pronađe svoju rođaku, poslao joj je nekoliko poruka, ali mu ona nije odgovarala. Kada mu je konačno odgovorila, shvatio je da se ona nalazi u ozbiljnom problemu, pa je odmah krenuo da je traži. Došao je do prostorije koja je bila zaključana, pa je nogom razvalio vrata, da bi tu zatekao svoju rođaku sa tri momka. Nju je odmah izveo napolje, ali su i momci iz prostorije krenuli sa njima.

Izašli su na parking, kada se trojici nasilnika pridružio i nešto stariji muškarac, koji je Stefanu pretio smrću. Stefan je krenuo da beži, ali su ga stigli, oborili na pod i zverski udarali rukama i nogama, da bi mu potom skinuli kaiš i nastavili da ga udaraju njime. Tako prebijen uspeo je da se otrgne i pobegne do obližnjeg parka, gde su mu telefon dali muškarac i žena koji su se tu našli, a na lice mesta ubrzo su stigli policija i hitna pomoć, prenosi Kurir.

Slike sa lica mesta možete videti – OVDE!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter