0
Domaći fudbal

Stefan Marinkovic Novi Pazar - Crvena Zvezda Superliga Srbije Septembar 26. 2021., Novi Pazar, Srbija 26.9.2021. Belgrade Serbia foto: Nikola Mitic/STARSPORT

OVO JE JEZIVO: Mladi golman Crvene zvezde brutalno pretučen u centru grada, napadači ga zverski udarali po glavi i telu!

Objavljeno: 05.05.22 u 14:46

Pojavila se vest koja je šokirala ovdašnju javnost.

Javnost u Srbiji ostala je zaprepašćena nakon vesti da je mladi čuvar mreže Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, Stefan Marinković, prebijen na brutalan način na proslavi rođendana u jednom restoranu u prestonici Srbije.

Nemili događaj se dogodio na paringu jednog tržnog centra, kada su trojica napadača nakon verbalne rasprave fizički nasrnuli na 17-godišnjeg golmana, saznaje Kurir.

Stefan je uspeo da pobegne huliganima, koji su ga ubrzo sustigli na ulici i nastavili da ga tuku. Nakon što su ga oborili na zemlju, šutirali su ga po telu i glavi, da bi ga zatim kaišem žestoko udarali.

Napadači su talentovanog golmana pokušali da nasilno ubace u automobil, ali je Stefan na svu sreću uspeo da im se otrgne i pobegne u obližnji park, gde je dobio pomoć od slučajnih prolaznika. Nasilnici su maltretirali Stefanovu rođaku na rođendanu, a kada je 17-godišnji momak pokušao da je zaštiti nastao je haos.

Istraga je u toku…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter