0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Radnik Surdulica Novi Pazar 01.11.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

DISCIPLINSKA KOMISIJA FSS HITNO REAGOVALA: Novi Pazar je žestoko kažnjen, moraće da plati deset miliona dinara!

Objavljeno: 05.05.22 u 18:54

Pazarci su žestoko kažnjeni.

Fudbalski klub Novi Pazar moraće da plati deset miliona dinara, tako je odlučila Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije. Uz to, pomenuti superligaš je dobio uslovnu kaznu od minus šest bodova u naredne dve godine, prenosi Sportklub.

Nedavno je odjeknula vest da je meč između Novog Pazara i Radnika pod istragom. Taj meč je tim iz Surdulice dobio sa 2:0, a sumnja se u regularnost same utakmice.

Inače, kazna o oduzimanju šest bodova biće aktivirana u naredne dve godine, ukoliko Novi Pazar ponovo bude pod istragom UEFA.

Podsetimo, Novi Pazar bio je uključen na 7 posmatranih utakmica od strane UEFA Odeljenja za integritet i implicirani su u manipulaciji na 5 utakmica. Jedna od tih utakmica je i FK Mladost Lučani – FK Novi Pazar 3:0 (1:0), odigrana 03.10.2021, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter