3
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Radnik Surdulica Novi Pazar 01.11.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

NE PIŠE IM SE DOBRO: Agonija se nastavlja – UEFA posmatrala čak sedam utakmica Novog Pazara!

Objavljeno: 27.04.22 u 10:49

Ukoliko se ispostavi da su nameštali utakmice, žestoko će biti kažnjeni.

Sezona u Superligi Srbije se približava kraju a Novi Pazar je upao u ogromne probleme, međutim ne samo zbog stanja na tabeli. Naime, ukoliko se dokaže da je pomenuti superligaš nameštao utakmice, slede ogromne kazne.

Naovi Pazar bi mogao da ostane bez bodova, a nije isključeno ni da ispadne u neki niži rang takmičenja. Utakmica protiv Radnika iz Surdulice se nalazi pod budnim okom UEFA, a posle saopštenja iz Pazara, oglasio se i predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, Mirko Poledica.

– FK Novi Pazar bio je uključen na 7 posmatranih utakmica od strane UEFA Odeljenja za integritet i implicirani su u manipulaciji na 5 utakmica.

Jedna od tih utakmica je i FK Mladost Lučani – FK Novi Pazar 3:0 (1:0), odigrana 03.10.2021 – napisao je Mirko na svom Tviteru.

0
0

3 Komentara

  1. Novi Pazar i ne treba da bude u drustvu najboljih kod nas,nisu zasluzili rezultatom nego politikom i namestanjem…
    Ljajicev klub…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter