2
Domaći fudbal

Filip Holender (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Radnicki Nis Beograd, 29.08.2021. foto: Starsport.rs ©

PARTIZAN BIO PRED IZBACIVANJEM IZ EVROPE, FSS IH SPASIO? UEFA nije imala milosti, bivši direktor FSS-a odigrao ključnu ulogu!

Objavljeno: 30.04.22 u 09:33

Reagovali su na vreme!

Partizan se prethodnih dana našao u velikom problemu jer je od strane UEFA-e dobio zabranu da registruje igrače naredna tri prelazna roka. Razlog za to je dug prema Luganu, vezan za transfer mađarskog internacionalca Filipa Holendera. Dug iznosi 250.000 evra, ‘crno-beli’ su dobili rok od 20 dana da uplate tu sumu, što je Vazura i rekao da će biti učinjeno.

Ipak, UEFA je bila nemilosrdna i želela je da odmah izbaci Partizan iz svih evropskih takmičenja, jer su već imali ovakve ‘ispade’. Na sreću, brzo je reagovao Zoran Laković (nekadašnji generalni direktor FSS) sadašnji direktor UEFA-e. On je Partizanu dao 24 sata da reši taj problem.

Odmah je reagovao Fudbalski savez Srbije, koji je Partizanu pozajmio 250.000 evra kako bi rešio sve probleme vezano za transfer Holendera.

Bitno je podsetiti, da je država pre samo mesec dana Partizanu pozajmila 2.000.000 evra, kako bi rešili sve finansijske poteškoće vezane za dobijanje UEFA licence. Izgleda se desio previd i da je zaboravljeno na tih 250.000 iz transfera Filipa Holendera.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

2 Komentara

  1. Uprava zbog ovog skandala mora napustiti klub. Cisti dokaz nerada, nemara, nestrucnosti. Sram me je i kao navijaca dokle mogu da idu sa javaslukom!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kome je potreban, ovakav klub, osim ovim naprednim prepiračima,,,,Dužni su ko Srbi,,a ponašaju se kao šeici,,,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter