2
Domaći fudbal

Milos Jojic (C) celebrates after scoring a goal with Lazar Markovic Macky Bagnack Filip Holender Bibras Natkho Natcho (R) Fudbal-Super League Season 2020/2021 Proleter v Partizan Novi Sad, 29.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

STRAŠNA KAZNA ZA PARTIZAN: Crno-beli bez pojačanja do 2024. godine!

Objavljeno: 28.04.22 u 19:22

Drakonska kazna!

FIFA je kaznila Partizan sa zabranom transfera u tri naredna prelazna roka zbog neizmirenih dugovanja Luganu u transferu Filipa Holendera. Kako Sport klub saznaje, crno-beli neće moći da angažuju nove igrače sve do zime 2024. godine!

Ipak, i pored ovako strogih sankcija, sama kazna se povlači u slučaju plaćanja iznosa transfera, kao i penala timu iz Švajcarske. Konačni rok za izmirenje dugovanja prema Luganu bio je mart mesec, ali kako nije bilo ispunjavanja tih uslova od strane tima iz Humske, Švajcarci su se žalili krovnoj svetskoj fudbalskoj organizaciji koja je donela presudu.

Nije tajna da Partizan ima problema sa funkcionisanjem u poslednjih par godina, a ovakva kazna samo pokazuje težinu situacije u kojoj se velikan nalazi.

 

0
0

2 Komentara

    • Ma ajde? Drzava i cia gase Partizan? Pa hajde mi reci kako je Partizan dosao do titule 2017-te ako Zvezda mora uvek biti prva? Ko vam daje novac za licencu? Kako je drzava dozvolila da Zvezdu izbace iz Evrope a da kvalifikacije za ligu sampiona igra Partizan dok je Partizan dva puta izbacivan iz te iste Evrope ali je drzava pomogla da se odluka povuce.Stvarno vas unistavaju,nema sta. Koliko je vama onaj Zeks Pantic isprao mozak. Uvek su svi krivi samo ne ljudi iz Partizana,igraci,treneri…Uvekse nadje neka teorija zavere. E svasta

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter