1
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot

LEP PRIZOR U MADRIDU: Jović je današnju utakmicu gledao sa tribina, a onda je posle meča zajedno sa sinom i suprugom proslavio titulu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.22 u 21:23

Novi šampion Španije je Real Madrid.

‘Kraljevski klub’ je danas na svom stadionu pobedio Espanjol ubedljivim rezultatom 4:0 i tako overio šampionsku titulu. Velikan sa ‘Bernabeua’ je tako osvojio 35. titulu u istoriji.

Snažan otpor na početku utakmice pružili su gosti iz Barselone, ali je Real potom ubacio u ‘petu brzinu’ i bez većih problema slavio pred svojim navijačima.

Srpski reprezentativac Luka Jović ovu utakmicu je posmatrao sa tribina, ali može da se ponosi činjenicom da je sa Realom osvojio i drugu titulu.

U dresu Real Madrida Luka Jović se tri puta upisao u strelce i zabeležio četiri asistencije na 49 utakmica u kojima je igrao, što je užasavajuće u odnosu na statistiku iz dana kada je nastupao Ajntraht iz Frankfurta, 40 puta zastresao protivničku mrežu i upisao 10 asistencija na 93 meča.

Nakon meča, naš golgeter je titulu proslavio sa svojom suprugom i sinom, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Istoriju je ispisao i strateg Karlo Anćeloti koji je postao prvi čovek u istoriji fudbala koji je osvojio titule u pet najjačih liga sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

0
0

1 Komentara

  1. Kakav bre Luka Jović?! Da sam na njegovom mestu, bio bih manji od makovog zrna, jer ništa i ničim nisam doprineo da moj klub proslavi titulu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter