0
Košarka

(190912) -- DONGGUAN, Sept. 12, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts during the classification games 5-8 between the United States and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Dongguan, south China's Guangdong Province, Sept. 12, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

LEPO OD NJEGA: Imali su nekoliko žestokih duela, a onda je Grin prišao Jokiću i rekao nešto što će vas oduševiti! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.22 u 12:53

Sezona za Denver je gotova, pošto su izgubili od Golden Stejta sa 4:1 u seriji prve runde plej-ofa.

Tim Majka Melouna izgubio je sinoć rezultatom 102:98 a srpski centar Nikola Jokić pružio je još jednu fenomenalnu partiju. On je na terenu proveo 32 minuta i za to vreme postigao 30 poena, uz 19 skokova i osam asistencija.

Jokić je briljirao iako je imao vrlo nezgodnog čuvara, Grina, koji je na sve moguće načine pokušavao da stane na put srpskom asu.

Košarkaš Golden Stejta je tokom četvrte utakmice gurnuo Jokiću prst u oko, imali su nekoliko žešćih duela, a kada se sve završilo Grin je prišao da se pozdravi sa centrom Denvera.


Apsolutno neverovatan košarkaš, to je razlog što je bio MVP prošle godine i verovatno razlog što će opet biti MVP. Učinio me je boljim i vrlo sam srećan što sam se borio protiv njega i što sam nastavio da napredujem kao košarkaš – kazao je Grin nakon meča, i potom otkrio koliko je teško čuvati Nikolu Jokića.

Čoveče, to je bilo teško! Kad god ga vidim da trči preko terena pomislim: ‘O Bože, evo ga opet’. Zaista sam srećan što sam završio sa njim, ali imao sam i sjajnu pomoć. Luni ga je izmorio u nekim minutima, a kada čuvate takvog igrača svi moraju da pomognu jer je on neverovatan.

Grinu je bila privilegija da igra sa takvim majstorom.

– Rekao sam mu, hvala ti što me činiš boljim. Bila je čast i privilegija igrati sa nekim ko je takav majstor. Obično kada imate nekoga ko je toliko talentovan on bude i „mekan“, ali Jokić je mnogo dalek od od „mekanog“ – poručuje Grin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter