0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets/Twitter

NBA: Kraj sezone za Jokića! Srbin odigrao sjajan meč, Denver doživeo i četvrti poraz u seriji (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.22 u 08:23

Somborac je ponovo zablistao!

Denver Nagetsi su u petoj utakmici četvrtfinalne serije na Zapadu poraženi sa 102:98 od Golden Stejta, koji je sa 4:1 stigao do konferencijskog polufinala.

Nikola Jokić će imati za čim da žali, pošto je srpski centar odigrao još jedan izvanredan meč. Za 32 minuta na terenu postigao je 30 poena uz čak 19 skokova i osam asistencija, dok je imao 12/18 u šutu iz igre, 0/2 za tri poena i 6/8 sa linije slobodnih bacanja. Pored toga, Jokić je tokom drugog poluvremena imao velikih problema sa povredom zadnje lože.

U veoma ujednačenoj utakmici, delovalo je da će Denver uspeti da izbori brejk koji bi značio i nastavak ove serije, te šansu da se u potpunosti vrate u igru. Imali su Nagetsi dobru priliku za to, na poluvremenu je bilo nerešeno, a na startu poslednje deonice, Denver je imao i plus osam. Međutim, onda su Voriorsi dodali gas, te stigli do preokreta i pobede.

U timu Golden Stejta Stef Kari je postigao 30 poena uz pet skokova i isto toliko asistencija. Geri Pejton i Klej Tompson su postigli po 15, Endrju Vigins je dodao 12, a Drejmond Grin poen manje. Kod Nagetsa, Demarkus Kazins je postigao 19 poena uz četiri skoka, Aron Gordon je zabeležio 15, a Vil Barton i Monte Moris po 14.

(VIDEO:YouTube/NBA Highlights)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter