0
Evrokupovi

FOTO: Real Madrid C.F./Twitter

‘POBEDIĆEMO U MADRIDU’: As Reala jedva čeka revanš, uz pomoć navijača je sve moguće – ‘Imamo šansu da napravimo nešto magično!’

Objavljeno: 27.04.22 u 09:51

Ljubitelji fudbala jedva čekaju revanš za sedam dana.

Na ‘Etihadu’ je sinoć viđen spektakl, pravu fudbalsku predstavu pružili su nam igrači Mančester sitija i Real Madrida. U prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona slavio je engleski tim rezultatom 4:3, a ljubitelji fudbala jedva čekaju revanš koji je na programu naredne srede.

Iako je po prikazanoj igri rezultat mogao da bude još ubedljiviji, igrači Real Madrida treba biti zadovoljni, a nadu da mogu do finala omogućio im je Karim Benzema koji se sinoć dva puta upisao u strelce.

Heroj španske ekipe nastavlja sa fenomenalnim partijama u ovoj sezoni, a kako kaže, u revanšu će njegovoj ekipi biti potrebna podrška navijača kao nikada do sad.

Biće nam potrebni naši navijači više nego ikada. Imamo šansu da napravimo nešto magično i ponovo želimo tu noć u Madridu. Uzbuđuje nas kada igramo u Ligi šampiona i najvažnije je da nikada ne odustanemo. Pobedićemo u revanšu. U ovu utakmicu smo ušli bez samopouzdanja, u revanšu će biti drugačije – rekao je francuski golgeter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter