0
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Kragujevac Beograd, 20.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘NEKE STVARI SU NEJASNE’: Lalatović šokiran ishodom meča u Lazarevcu – ‘Ne mogu da shvatim šta se dešava sa Kolubarom!’

Objavljeno: 26.04.22 u 21:20

Ne odgovara mu ishod meča u Lazarevcu.

Velika je borba za opstanak u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji, a danas je pobeda Novog Pazara u Lazarevcu mnoge iznenadila.

Gosti su slavili rezultatom 1:3 i tako sebi uvećali šanse da izbore opstanak u Superligi Srbije. Ovaj rezultat ne ide na ruku Kragujevčanima, što je potvrdio i strateg Radničkog Nenad Lalatović.

– Mi želimo da ostanemo u tom priključku, da ne ispadnemo iz lige. Ima posle ove utakmcie još četiti do kraja i biće teško – rekao je Lalatović za TV Arena sport, pa se dotakao meča Lazarevcu koji je u tom trenutku bio u toku:

Kao što vidite, danas svako svakog može da pobedi, danas jedna Kolubara gubi već posle 20 minuta od Pazara 0:3, tako da, jednostavno, neke stvari su tako malo nejasne. Ali i da svako svakog može da pobedi. Pazaru naravno, od sveg srca želim da ostanu u ligi, jer oni to apsolutno zaslužuju, kako klub, tako i njihovi navijači. A Kolubara, šta se danas dešava sa Kolubarom, to ne mogu da shvatim – rekao je Lalatović.

Inače, fudbaleri Mladosti iz Lučana i Radničkog iz Kragujevca podelili su bodove, pošto je rezultat nakon 90 minuta igre bio 0:0, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter