0
Evropske lige

Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MITROVIĆ O NAGRADI: ‘Sjajna sezona, uvek želite više i više’

Objavljeno: 25.04.22 u 11:45

Aleksandar Mitrović, srpski napadač, govorio je o trofeju koji je dobio.

Golgeter iz Smedereva je izrazio veliko zadovoljstvo pošto je proglašen najboljim igračem ove sezone u Čempionšipu. Bivši fudbaler Partizana je postigao 41 gol tokom ove sezonem, a pobedio je u konkurenciji Harija Vilsona i Dominika Solankea.

Nakon što mu je uručena nagrada na ceremoniji u Londonu, Mitrović je izneo utiske o sjajnoj sezoni u kojoj se Fulam vratio u Premijer ligu, kako na ličnom planu tako i cele ekipe sa ‘Krejven kotidža’.

– Bila je to sjajna sezona na ličnom nivou. Kao napadač pokušavate da postignete što više golova. Uvek želite sve više i više. Ostalo je još nekoliko utakmica, videćemo gde ću stati, kaže Mitrović.

Napadač Fulama pripisuje velike zasluge za rezultate novom menadžeru Marku Silvi.

– Otkako je došao novi menadžer, stvorili smo naš stil igre i nekako mi je to odgovaralo, baš kao i svima u ekipi. On izvlači najviše od svojih igrača. Posle onakve sezone prošle godine u Premijer ligi, bilo je teško nastaviti jer je mentalitet bio na niskom nivou. Znamo koliko je ova liga naporna, nije lako vratiti se u Čempionšip. Pokazali smo želju da držimo vrh lige od prve utakmice, zaključio je Mitrović.

Srpski napadač je oborio rekord po broju golova u Čempionšipu otkako je divizija ponovo uvedena 2004. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter