0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 24: Jesse Lingard of Manchester United waves to the fans after the UEFA Europa League group L match between Partizan and Manchester United at Partizan Stadium on October 24, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

U SVLAČIONICI MANČESTER JUNAJTEDA SVE GORE: Ragnik negira i pokušava da ‘ugasi požar’!

Objavljeno: 24.04.22 u 10:23

Jako teška situacija je u Mančester junajtedu!

Ekipa sa ‘Old Traforda’ juče je poražena od Arsenala sa 3:1, što je treći poraz na poslednja četiri meča. Dolazak Ralfa Ragnika na klupu Mančester junajteda nije doneo apsolutno nikakav pomak u igri ‘Crvenih đavola’ što se može videti po rezultatima kluba.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, a sada analitičar Pol Skols rekao je da ima informacije od Džesija Lingarda, da je situacija u svlačionici katastrofalna, kao i da postoje određene pobede. Ubrzo je na sve to reagovao Ragnik rekavši:

‘Nije istina, jasno da su posle ovakvih poraza igrači razočarani, ali o podelama u svlačionici nema ni govora. Za mene je normalno da su igrači nezadovoljni posle poraza, ali oni su solidarni i u dobrim su odnosima. Nije problem atmosfera.’

Jedno je sigurno, Ten Haga očekuje paklen posao!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter