0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

POZNATO ZAŠTO RONALDO NIJE HTEO DA IZVEDE PENAL: Otkriveno što je Portugalac prepustio kazneni udarac sunarodniku! (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.22 u 23:42

Nije baš dan bio za Junajted!

Fudbaleri Mančester junajteda pretpeli još jedan težak poraz. U okviru 34. kola Premijer lige, Arsenal je na svom terenu savladao ‘crvene đavole’ rezultatom 3:1, a jedan od najupadljivijih detalja bio je odbijanje Kristijana Ronalda da izvezde kazneni udarac, a situaciju je pojasnio Ralf Rangnik.

„Pitao sam Ronalda posle meča zašto nije izveo penal i zašto je to prepustio Brunu. Rekao mi je da jednostavno nije imao dobar osećaj i smatrao je da je bolje da neko od njegovih saigrača izvede najstrožu kaznu,“ izjavio je manedžer Mančester Junajteda Ralf Rangnik i dodao:

„Bruno Fernandeš, nažalost, nije bio precizan.“

Portugalac je potom bio direktni krivac i za treći gol Arsenala. Mančester Junajted nakon ovog poraza zauzima šesto mesto na tabeli sa 54 osvojena bod, i sve je dalje od Lige Šampiona. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter