1
Evrokup

Rodions Kurucs (L) and Head coach Zeljko Obradovic EuroCup-Partizan v Hamburg Towers Beograd, 18.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

POTPUNO RASULO U PARTIZANU: Kurucov agent likuje zbog ispadanja crno-belih iz Evrokupa!

Objavljeno: 23.04.22 u 16:50

Nesvakidašnja objava!

Nije baš najbolja atmosfera u Partizanu u nekoliko poslednjih dana, a to me je naravno najviše doprinela rana eliminacija crno-belih iz Evrokupa, gde su važili za jednog od glavnih favorita, ali su ranom eliminacijom od ekipe Burse završili učešće u drugom po snazi evropskom takmičenju.

U oči upada činjenica da na terenu nisu bili neki važni igrači, koji već dugo vremena nemaju nikakvu ulogu u rosteru nekadašnjeg prvaka Evrope, poput Rodionsa Kuruca, Nemanje Dangubića, Gregora Glasa. Podsetimo, trener Željko Obradović istakao je da je njihovo neigranje isključivo njegova odluka.

Foto: Instagram – @arturskalnitis / Printscreen

Ipak, agent pomenutog Letonca je na društvenoj mreži Instagram podelio stori sa natipisom „Karma“ uz tag Evrokupa, aludirajući na to da se vratilo Partizanu to što, po njegovom mišljenju, neadekvatno tretiraju njegovog klijenta. Teško da će Kuruc i crno-beli imati srećan rastanak.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter