0
Evropske lige

FOTO: Manchester United/Twitter

MANČESTER SE PONOVO IZBLAMIRAO: Posle Liverpula, i Arsenal očitao lekciju ‘crvenim đavolima’!

Objavljeno: 23.04.22 u 15:52

Izabranici Mikela Artete su odigrali sjajan meč.

Fudbaleri Mančester junajteda pretpeli još jedan težak poraz. U okviru 34. kola Premijer lige, Arsenal je na svom terenu savladao ‘crvene đavole’ rezultatom 3:1, i tako se popeli na četvrto mesto na tabeli.

Velikan sa ‘Old Traforda’ nikako ne uspeva da se konsoliduje, u prethodnom kolu Mančester je izgubio od Liverpula rezultatom 4:0, a danas je ‘crvenim đavolima’ lekciju očitao i Arsenal.


Domaći su došli u vođstvo već u trećem minutu preko Nuna Tavareša, da bi Nketija u 28. minutu postigao novi gol za Arsenal, koji je poništen zbog ofsajda. Za 2:0 pogodiop je Bukajo Saka sa ‘bele tačke’ u 32. minutu, i već je tada bilo jasno da će Mančesteru biti teško da se vrati u meč.

Utešni gol za goste postigao je Ronaldo u 34. minutu, a stvar bi mogla da bude drugačija da je Bruno Fernandeš bio siguran iz penala u 57. minutu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)


Ipakm tačku na ovu utakmicu postavio je Granit Džaka u 70. minutu meča, i tako svojoj ekipi doneo velika tri boda, dok Mančester nakon ovog poraza zauzima šesto mesto na tabeli sa 54 osvojena boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter