2
Evrokup

Kevin Punter Partizan - Bursa Evrokup, Eurocup 20.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘KOLAPS, TO JE TO’: Panter utučen posle eliminacije iz Evrokupa, ne zna kako bi objasnio bolan poraz Partizana!

Objavljeno: 21.04.22 u 14:22

Puna Štark arena je dočekala sinoć košarkaše Partizana u meču osmine finala Evrokupa protiv Burse.

Velika podrška sa tribina koje su bile dupke pune, nosila je crno-bele tokom čitavog susreta, ali je pobeda u sinoćnjem meču pripala gostujućem timu.

Ambicije Partizana pred ovu sezonu bile su najveće moguće, ali snovi crno-belih su sinoć srušeni. Kevin Panter je jedan od najboljih košarkaša ‘parnog valjka’, nosio je tim tokom cele sezone, a sada ne zna kako bi opisao bolan poraz od Burse.

Kolaps. Najlakše bih tako objasnio. Kolaps. To je to – rekao je Panter i potom dodao:

– Ne znam stvarno šta se desilo, ne znam kako bih objasnio. Možda pritisak, možda, ne znam, nemam komentar.


Crno-beli se okreću ABA ligi i daće sve od sebe da se domognu ‘prstena’.

Možda da bude i dobro i loše. Imamo vremena da se resetujemo. Neću sigurno tako brzo opet gledati snimak ovog meča. Svašta mi prolazi kroz glavu sada. Nije trebalo ovo da izgubimo, možemo da pričamo danima šta je moglo da bude drugačije. Izgubili smo na kraju. Znamo da moramo da osvojimo AdmiralBet ABA ligu da bi igrali u Evroligi, ovaj meč može da nam posluži i kao dodatni motiv za to. Moramo da gledamo u budućnost. Desilo se ovo i idemo dalje – zaključio je Panter.

 

0
0

2 Komentara

  1. DA, „Kolaps“, ali po budzet KKP, a krajnjeg rezultata ni na vidiku!!! VRATITE NOVCE (nezasluzene plate-neopravdane kroz krajnji rezultat..) i igrajte za DZ. u fabrickom krugu juceosnovanog kk, a ne u najtrofejnijem, besmrtnom i najslavnijem klubu Srbije KKP!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter