2
Evrokup

FOTO: Starsport

ALIMPIJEVIĆ NADMUDRIO OBRADOVIĆA: Madar tragičar – Holand heroj!

Objavljeno: 20.04.22 u 22:42

Sjajan duel u Areni!

Partizan večeras dočekuje Bursu u meču osmine finala Evrokupa. Utakmica u Štark areni, jedina je i odlučujuća kada je u pitanju plasman u četvrtfinale. Na poluvremenu rezultat je 38:37 za ekipu Partizana, a cela utakmica je obeležena sjajnom atmosferom i ogromnom borbom na terenu. Arena odavno nije bila punija!

U trećoj deonici košarkaši Partizana su pogodili nekoliko šuteva pod faulom, ali su neretko promašivali dodatna slobodna bacanja. Bursa je prikazala jednu organizovanu igru, koja je rezultiralo konstantnom prednošću turskog tima. Nakon 30 minuta košarke, rezultat je bio 60:64.

Zadnja deonica donela nam je ‘rovovsku bitku’. Rezultat je konstantno bio neizvestan, klackalica je čas bila na jednoj, čas na drugoj strani.

Iako su crno-beli imali apsolutno sve u svojim rukama, faul u napadu Madara je totalno zakomplikovao situaciju. Holand je pogodio vrlo težak šut i tako poravnao rezultat. Partizan je ispustio dobijenu utakmicu i ovaj meč je odveo u produžetak.

U produžetku se mnogo bolje snašla ekipa Burse. Izabranici Dušana Alimpijevića uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale.

Partizan – Bursa 95:103

Najbolji u redovima pobedničkog tima bio je Endrus sa 23 poena, osam skokova i 10 asistencija, dok je Bitim dodao 20 poena i 10 skokova. U redovima Partizana se istakao Avramović sa 23 poena i Lesor koji je dodao 20.

 

0
0

2 Komentara

  1. ..ova naza DNA ‘uprAVa’ ne zasluzuje ovakvu FANTASTICNU PUBLIKU, NAJBOLJU NA SVETU=GROBARI=NAJBOLJI STE!!!!
    ps..koliko su poena ZAJEDNO ‘postigli’ danga, zagor i trifa..?!!! a:EKKKSSSSA ODMAH …IZ PARTIZANA, dok nas nije skroz UNISTIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. …Ma koji Madar, decko je bio full!!! aVRAMOVIC JE UPROPASTIO SVEEE, na +5 poena razlike na 14 sekundi do kraja aLeKSA umesto da trosi preostalo vreme, „ON“ krene na zakucavanji i naravno PROMASIO JE..?!!! KATASTROFALNI aLEKSSSAAAAA!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter