0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport.rs

HOTSPORT U SOFIJI: Slavko Matić radi sjajan posao na klupi Septemvrija! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.22 u 10:50

‘Božinov je veliki čovek igrač! On edukuje mlade igrače!’

Srpski fudbalski trener, Slavko Matić, od ove zime sa uspehom predvodi bugarskog drugoligaša Septemvri iz Sofije. Njegov klub se trenutno nalazi na 3. mestu sa identičnim brojem osvojenih bodova, kao lider Spartak Varna i drugoplasirani Etar. Tri ekipe direktno ulaze u elitni rang, dok će četvrta igrati plej-of. Matić je u prestonicu Bugarske došao na preporuku Boža Đurkovića, koji je sada sa njim u stručnom štabu.

Ekipa HotSporta trenutno se nalazi u Bugarskoj i posetila je Matića u klupskim prostorijama.

-Intersantan poziv je stigao na moju adresu. Klub je iz Sofije, a pritom radi sa velikim brojem mladih igrača. Imamo preko 20 reprezentativca u svim kategoriji. Za kratko vreme smo uspeli da napravimo dobre rezultate. Forsiramo mlade igrače od 17, 18 godina, to nas krasi. Još uvek smo neporaženi kod kuće od našeg dolaska.

U timu srpskog stručnjaka nalazi se i čuveni napadač, Valeri Božinov. 

Valeri i ja smo se slučajno sreli. Šta govoriti o čoveku koji je igrao za Mančester Siti i reprezentaciju. On može da edukuje mlade momke. Odličan čovek i imamo vrhunsku saradnju. Mnogo nam znači – poručio je Matić.

FOTO: HotSport.rs

Septemvri sutra igra utakmicu protiv Etra, direktnog konkurenta za plasman u najviše rang. Duel je na programu od 13 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter