0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport.rs

VALERI BOŽINOV ZA HOTSPORT: Legendarni napadač otkrio za koga će navijati na Svetskom prvenstvu! Jedan igrač ga je posebno fascinirao! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.22 u 11:55

Istinska legenda bugarskog fudbala!

HotSport se nalazi u Sofiji u gostima kod legendarnog napadača Valeri Božinova. Tokom svoje prebogate karijere nastupao je za: Leće, Fiorentinu, Juventus, Mančester siti, Parmu, Sporting, Veronu, Vićencu, Levski, Ternanu, Partizan, Haku, Lozanu, Rijeku, Botev Vratsu, Peskaru i sada za Septembri iz Sofije.

Novinari našeg portala danas su bili gosti na treningu Septembrija, kluba koji se takmiči u drugom rangu bugarskog fudbala. Trenutno su treći na tabeli sa istim brojem bodova kao i prve dve ekipe, ali i sa utakmicom više. On je u Septembri stigao zimus, na poziv srpskog trenera Slavka Matića. Ovdašnja javnost ga najbolje pamti po periodu kada je nosio dres Partizana, a nedavno je bio gost u Zemunelu, gde je posetio svoj nekadašnji klub.

‘Vi, mi, ja sam ustvari Srbin, osećam se kao Srbin. Volim taj narod, volim vaš narod, navijaću za Srbiju na Svetskom prvenstvu, kad već nema moje Italije, što je strašno da se nije plasirala. Imate strašne igrače! Juče vidim Mitrović, 40 golova u sezoni, pa da li je moguće? Svaka čast majstore! To je neverovatno, srpski narod ima strašne igrače, možeš da biraš, Srbija će da postane kao Brazil, ne znaš kog igrača da pozoveš.’ – rekao je Valeri za HotSport!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter