0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDANOVIĆ NAKON BLISTAVE PARTIJE: „Druga utakmica odlična, morao sam nešto da uradim“! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.22 u 09:54

Bogdanovič nakon Poraza!

Košarkaši Majami Hita savladali su na Floridi tim Atlanta Hoksa rezultatom 123:107 i tako poveli u plej-of seriji.  Najbolji u dresu gostiju bio je Bogdan Bogdanović koji je komentarisao sam meč po njegovom završetku.

„Odigrali smo bolje nego u prvoj utakmici, ali i dalje smo izgubili. Sada je 0-2, razmišljamo o sledećoj utakmici“, rekao je Bogdanović.

Bogdan je sinoć bio sjajan, odigrao je potpuno suprotno od prvog meča i ubacio je 29 poena, uz šut iz igre blizu 70 posto, a dodao je četiri skoka i tri asistencije.

„Nisam bio dovoljno agresivan na startu, brzo sam upao u problem sa faulovima, tako da sam osetio da moram nešto da uradim. Samo sam igrao slobodno, da budem iskren. Ali to sada nije važno, 0-2 je… Prva utakmica užasna, druga odlična, ali opet smo izgubili“.

Dotakao se i protivnika na kraju, ali i recepta za dobar rezultat kod kuće.

„Oni su veoma iskusan tim, pokazali su kako bi svaki tim trebalo da igra kod kuće. Nekada je trebalo da se bacimo po loptu, nekada da postavimo blok, sitnice koje su oni bolje radili kao iskusnija ekipa – odajem im priznanje. Igraju timski, znaju nam sve akcije, udvajaju nas i na piku, pa stižu da se vrate… Koristili su energiju publike, jako je teško igrati ovde. Moramo da uradimo isto kod kuće, znam da će naši navijači za plej-of biti još bolji nego inače. Radujem se tome“, zaključio je Bogdan.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter