0
Košarka

FOTO: Screenshot

MAJAMI DUPLIRAO PREDNOST: Sjajni Batler presudio Hoksima, Bogdan odličan! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.22 u 08:10

Majami duplirao prednost!

Košarkaši Majami Hita savladali su na Floridi tim Atlanta Hoksa rezultatom 123:107 i tako poveli u plej-of seriji. Držali su meč gosti u egalu manje-više celo prvo poluvreme, ali krajem tog dela igre su domaći polako počeli da dodaju gas. Kada na to dodamo i čak 19 izgubljenih lopti, ne čudi da su ponovo poraženi Jasrebovi.

Sjajan meč je odigrao Bogdan Bogdanović koji je odigrao potpuno dijametralno suprotno od prvog meča i ubacio je 29 poena, uz šut iz igre blizu 70 posto, a dodao je četiri skoka i tri asistencije. Tre Jang je takođe bio sjajajn, plejmejker je meč završio sa 25 poena, šest skokova i sedam asistencija.

Batler je u najboljoj ekipi istoka bio fenomenalan sa 45 poena, i po pet skokova i asistencija, dok je Tajler Hiro bio prvi pomoćnik Džimija i dodao je doprinos od 15 poena. Naredni meč se igra u Džordžiji 23.04. gde je Atlanta domaćin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter