1
Evrokup

FOTO: Twitter/@Penya1930

SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN: Huventud eliminisan, užasna završnica koštala Špance, Budućnost takođe bivša! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.22 u 23:31

Jedan od najjačih timova eliminisan!

Košarkaši Huventuda eliminisani su na svom parketu od Ulma rezultatom 73:79 i tako prosuli sve dobro urađeno u prethodnom delu sezone. Sva nepredvidivost ovakvog sistema je došla do izražaja, pa je Semadž Kriston i Džaron Blosomgejm sa po 21 poenom eliminisali lidera grupe A. Derek Vilis je bio najbolji u dresu domaćih, ali njegovih 17 poena i pet skokova bili su nedovoljni da izvuku Huventud nakon katastrofalne poslednje deonice.

Budućnost je takođe eliminisana, a u Andori je od njih bila bolja istoimena ekipa rezultatom 74:64. Vodili su plavo-beli celo prvo poluvremen, ali ih je ofanzivno užasna treća četvrtina stavila u podređeni položaj iz kog nisu mogli da se izvuku. Najbolji u dresu pobedničke ekipe bio je Klavin Hana sa 21 poenom, dok je Kodi Miler-Mekintajer sa 12 poena odnosno pet skokova i šest asistencija bio važan faktor. Kod oslabljenih gostiju najbolji je bio Di Džej Sili sa 25 poena.

Andora u nastavku čeka boljeg iz duela Gran Kanarije i Šljonska, dok Ulm igra sa boljim iz meča Virtusa i Lijetkabelisa.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter