0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

‘KONTROLISALI SMO UTAKMICU, POTPUNO SMO IH NEUTRALISALI’: Zanimljiva izjava Stanojevića nakon derbija, evo šta kaže o trci za titulu!

Objavljeno: 16.04.22 u 20:22

U 167. večitom derbiju mreže su mirovale.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali nerešeno danas na stadionu ‘Rajko Mitić’ – 0:0. Viđena je jedna utakmica bez preterane fudbalske lepote, a tako nešto se očekivalo i pre samog susreta, pošto je jasno bilo koliko ova utakmica zapravo ima značaja.

Nakon meča, trener crno-belih Aleksandar Stanojević rekao je da je njegov tim danas bio bolji rival na terenu.

Mislim da smo kontrolisali utakmicu, imali smo stopostonu šansu i puno tranzicija. Potpuno smo ih neutralisali, dobro ušli, pokazali karakter… Bez obzira na sve prognoze, svaki derbi je egal. Možemo da komentarišemo šta hoćemo, ali smo egal. Bilo je sve fer, publika je bila dobra i zahvaljujem se našim navijačima što je u ovolikom broju došla na njihov stadion – kazao je strateg Partizana posle meča u razgovoru za ‘TV Arena sport’.

FOTO: Starsport

Zvezda trenutno zauzima prvu poziciju na tabeli, sa dva boda u odnosu na Partizan.

– Zvezda teško gubi bodove, a mi imamo tešku utakmicu sa Čukaričkim. Ovo je plej-of… Ne znam šta će biti i nadam se da će sve biti regularno i pošteno pa ko je bolji da pobedi.

Standings provided by SofaScore LiveScore


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter