0
Evrokupovi

FOTO: FC Barcelona/Twitter

NA ‘KAMP NOU’ SU BAŠ POBESNELI: 25.000 gostujućih navijača iznerviralo Ćavija i Laportu – ‘Klub proverava šta se dogodilo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.22 u 10:56

Iako je bila apsolutni favorit u jučerašnjem meču, Barselona je u okviru četvrtifinala Lige Evrope izgubila od Ajntrahta rezultatom 2:3.

Utakmicu je obeležio srpski reprezentativac Filip Kostić se dva puta upisao u strelce, dok je zabeležio i jednu asistenciju. Frankfurt nakon ovog podviga u polufinalu ide na Vest Hem, a 2019. ih je iz iste runde takmičenja izbacio upravo gradski rival Čekićara, Čelsi, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Na stadionu ‘Kamp Nou’ sinoć je bilo oko 25.000 navijača gostujućeg tima, koji su sjajno bodrili svoje miljenike protiv favorizovane Barse.

Svakako da nam ambijent na tribinama nije pomogao. Sve je ličilo na nekakvo finale, sa podeljenom publikom. Naravno da bi nam lakše bilo sa 70 ili 80 hiljada naših navijača… Razočaran sam, igrači su sve to komentarisali u svlačionici. Klub proverava šta se dogodilo. Potrebno je da se istraži. Da li je u pitanju bila loša procena s naše strane, ili nešto drugo. Ovo je veliki udarac za nas, ne volimo da gubimo. Ali moramo dalje – rekao je Ćavi.

Prvi čovek kluba Đoan Laporta ističe da klub u budućnosti neće smeti da dopušta takve stvari.

– Ono što se sinoć dogodilo na tribinama je sramota koja više nikad ne sme da se ponovi! Žalosno! Moraćemo u buduće da budemo stroži, da ne dozvolimo takve stvari. I pre svega da sprovedemo istragu. Kao navijač Barselone veoma sam postiđen – kazao je Lapo’rta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter