0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@Eintracht

FILIP KOSTIĆ ELIMINISAO BARSELONU: Katalonija se poklonila Srbinu, Ajntraht prejak za Blaugranu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.22 u 22:58

Orlovi u polufinalu!

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta razbili su Barselonu na Nou Kampu rezultatom 2:3 i tako se plasirali u drugo polufinale Lige Evrope u poslednje četiri godine. Bili su Nemci bolji rival ceo meč, koristili su svaki deo prostora koju su im Katalonci ostavljali, a jedini koji je išta radio kod domaćih jeste Usman Dembele.

Kod gostiju ipak, jedno ime mora da nosi epitet aspolutnog heroja, a to je srpski fudbaler, Filip Kostić. Najpre je bio precizan sa bele tačke u 15. minutu utakmice, kada je nepomičan ostao Ter Štegen. Potom je Rafael Bore 20 minuta kasnije duplirao prednost. Treći gol za goste postiže opet maestralni Kostić u 67. minutu, kada je primio loptu na rubu kaznenog prostora, potom sjajnim udarce iskosa matirao nemačkog golmana.

U nadoknadi vremena rezultat je smanjio Serhio Buskets, a u stotom minutu je Depaj sa penala dodatno smanjio rezultat. Frankfurt nakon ovog podviga u polufinalu ide na Vest Hem, a 2019. ih je iz iste runde takmičenja izbacio upravo gradski rival Čekićara, Čelsi, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter