0
Domaći fudbal

Fudbal, farewell of Sinisa Mihajlovic.FK Inter Vs. Sinisa friends, oprostajni mec.Sinisa Mihajlovic, left, and Dejan Stankovic.Novi Sad, 05.28.2007..foto: Srdjan Stevanovic

‘DELIJE SU GA PONOVO RASPLAKALE’: Stanković preneo Mihinu poruku pred sutrašnji derbi, ovo je vrlo dirljivo i emotivno! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.22 u 12:52

Emotivna poruka Siniše Mihajlovića.

Sutra od 18 časova u Ljutice Bogdana sastaće se fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, a strateg ekipe sa Marakane, Dejan Stanković, otkrio je da se čuo sa Sinišom Mihajlovićem, koji se ponovo bori sa opakom bolešću.

Trener Bolonje se zahvalio klubu i navijačima Crvene zvezde na ogromnoj podršci, i kako kaže, nada se da mu Delije neće i treći put poslati ovakvu poruku.

Podsetimo, na utakmici 1/4 finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i TSC-a, Delije su na severnoj tribini istakle transparent na kojem je pisalo ‘Siniša, ti koji pod srećnom zvezdom živiš, ti u svakoj bici pobediš! Siniša – to znači bezbroj pobeda‘ a više o tome pročitajte OVDE.

– Imam poruku koju mi je Mihajlović rekao da se na konferenciji zahvalim Zvezdi na podršci, pogotovo navijačima koji su ga rasplakali. Zahvaljuje se od srca i nada se da neće treći put da mu pošalju podršku da pobedi van terena nego na terenu – rekao je Dejan Stanković na konferenciji za medije pred sutrašnji meč.

Popularni ‘Mister’ je otkrio da se često čuje sa njegovim prijateljem Sinišom.

Sa Sinišom pričam dosta. Pre svega, o odnosima pred važne utakmice, u ciklusu kada igraš nedelja, sreda, nedelja, kako oporaviti ekipu. On je ozbiljan motivator. Gledam da dosta toga uzmem od njega, kao što sam dosta toga uzeo od Žozea Murinja. Što se tiče taktike, nemamo iste igrače, ne mogu da koopiram, jer bih bio ružna kopija. Ali, sa psihološkog aspekta, koristim dosta toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezda TV (@zvezda_tv_)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter