0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

VELIKO BRAVO ZA DELIJE: Navijači Zvezde razvili transparent preko severne tribine i moćnom porukom pružili podršku Siniši Mihajloviću! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 06.04.22 u 19:23

Završeno je prvo poluvreme u Ljutice Bogdana.

U okviru 1/4 finala Kupa Srbije, Crvena zvezda je dočekala ekipu TSC iz Bačke Topole, a nakon prvih 45 minuta igre rezultat je 1:0.

Šest minuta je trebalo fudbalerima domaće ekipe da dođu u vođstvo. Milan Gajić je pokušao da prođe kroz dvojicu protivničkih fudbalera, koji su u toj prilici bili nespretni. Lopta je nekako stigla do Ohija, a Tomanović ga je oborio na zemlju, što je bilo dovoljno da sudija Lazar Lukić pokaže na belu tačku.

Odgovornost na sebe je preuzeo Aleksandar Katai, koji je na rutinski način savladao golmana TSC-a.

Nakon pola sata igre, navijači Crvene zvezde razvili su transparent na severnoj tribini, i na taj način uputili podršku Siniši Mihajlović, koji se ponovo bori sa teškom bolešću.

Siniša, ti koji pod srećnom zvezdom živiš, ti u svakoj bici pobediš! Siniša – to znači bezbroj pobeda – pisalo je transparentu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter