1
Domaći fudbal

Dejan Filipovic Predsednik Sudijske komisije Fudbalski Savez Srbije-Sudije-Komisija-Seminar Stara Pazova, 04.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PRESEDAN U SRPSKOM FUDBALU: Derbi je toliko važan da ga nadgleda sam predsednik sudijske komisije!

Objavljeno: 13.04.22 u 13:12

Nije skoro bio veći ulog!

Predstojeći derbi nosi težinu kao ni jedan drugi u skorijoj istoriji. Ne samo da nosi potencijalnu titulu šampiona, nego i nikada povoljnije mesto u kvalifikacijama za oba kluba, pa su iz Saveza odlučili da će posmatrač suđenja biti niko drugi do sam predsednik sudijske komisije Dejan Filipović.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da će Srđan Jovanović deliti pravdu na najvećoj utakmici domaćeg fudbala. Zvanično najbolji srpski arbitar sudio je tri večita derbija u dosadašnjoj karijeri. Njegovi pomoćnici biće Milan Mihajlović i Uroš Stojković, dok će u VAR sobi sedeti Momčilo Marković i Bojan Banović.

Deluje kao da su u FSS odlučili da ni najmanji detalj ne prepuste slučaju, i da će ova utakmica sa posebnom težinom imati takav tretman na svakom mogućem nivou.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter