0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUDIJSKA KOMISIJA DONELA ODLUKU: Poznato je ko će deliti pravdu na večitom derbiju!

Objavljeno: 13.04.22 u 11:52

Težak zadatak pripao je najboljem srpskom sudiji!

U okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije u subotu je na programu 167. večiti derbi. Fudbaleri Crvene zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić‘ od 18 časova dočekuju Partizan.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da će Srđan Jovanović deliti pravdu na najvećoj utakmici domaćeg fudbala. Zvanično najbolji srpski arbitar sudio je tri večita derbija u dosadašnjoj karijeri.

Njegovi pomoćnici biće Milan Mihajlović i Uroš Stojković, dok će u VAR sobi sedeti Momčilo Marković i Bojan Banović.

Crvena zvezda je apelovala i pisala FSS-u i selektoru Draganu Stojkoviću da Jovanović ne sudi derbi, ali ljudi iz Sudijske komisije nisu ni razmišljali o promeni odluke.

FK Crvena zvezda uvažava stručnost i reputaciju sudije Srđana Jovanovića, ali Vas molimo da zbog njegove klupske pripadnosti njega više ne delegirate za utakmice Crvene zvezde, navode sa Marakane. Radi se verovatno o odličnom sudiji, jednom od najboljih koga trenutno imamo. Međutim, imajući u vidu da je sudija Srđan Jovanović osvedočeni navijač FK Partizan, a u vezi sa tim i niz njegovih prethodnih pogrešnih odluka koje su direktno bile na štetu Crvene zvezde, što je simptomatično za sudiju takvog renomea i ugleda, smatramo da je neprihvatljivo da sudija Jovanović sudi u bilo kojoj utakmici koju igra FK Crvena zvezda a posebno u narednom derbiju – naveli su crveno-beli između ostalog u saopštenju.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter