0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

LEPO SE SNAŠAO: Sadik nastavlja da ‘teroriše’ protivničke mreže u Segundi, pogledajte novi gol bivšeg napadača Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.22 u 14:54

Nigerijac se ponovo upisao u strelce.

Almerija je sinoć ‘kod kuće’ ugostila Ponferadinu, i pred svojim navijačima slavila ubedljivim rezultatom 3:0. Prvi gol za domaće postigao je nekadašnji fudbaler Partizana, Umar Sadik, koji se u 16. minutu fenomenalno snašao u jednoj šansi i tako postigao svoj 16. pogodak u tekućoj sezoni, koji možete pogledati OVDE.

Nakon ove pobede, Almerija zauzima drugo mesto na tabeli, koje direktno vodi u najelitnije fudbalsko takmičenje u Španiji.

Ovo su svakako lepe vesti i za Partizan, pošto se njihov bivši golgeter ne zaustavlja, osim 16 golova, Sadik je zabeležio i sedam asistencija.

Podsetimo, Partizan je od njegovog transfera inkasirao direktno pet miliona evra, zatim dve dodatne zarade usled ispunjavanja određenih klauzula, a sada ih čeka i poslednja stavka u ugovoru. Ako Almerija na kraju ove sezone uđe La Ligu, Partizan će dobiti tri miliona evra, ali će i ostati bez procenata vezanih za transfer, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter