0
Domaći fudbal

Fudbal Super League-FK Partizan v FK Proleter (Novi Sad)-Friendly Match Prijateljski Mec from left Sasa Zdjelar Uros Vitas Umar Sadiq Denis Stojkovic Macky Frank Bagnack Nemanja Miletic Aleksandar Scekic and Lazar Markovic ceebrate Beograd, 26.07.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VAZURA OTVORENO: ‘Odbili smo 2.5 miliona evra!’

Objavljeno: 06.04.22 u 11:22

Veruju da mogu više da zarade!

Jedan od najboljih fudbalera koji je nosio dres Partizana u skorije vreme – Umar Sadik od svog dolaska u Almeriju igra fenomenalno. Beogradski ‘crno-beli’ su od njegovog transfera inkasirali direktno pet miliona evra, zatim dve dodatne zarade usled ispunjavanja određenih klauzula, a sada ih čeka i poslednja stavka u ugovoru. Ako Almerija na kraju ove sezone uđe La Ligu, Partizan će dobiti tri miliona evra, ali će i ostati bez procenata vezanih za transfer.

Sa druge strane, ako Almerija ne uđe u prvi rang španskog fudbala, a proda Sadika, Partizan dobija 40% od tog transfera. Kako je generalni direktor PartizanaMiloš Vazura i sam rekao, Almerija je ponudila Partizanu određenu sumu u zamenu za te procente.

‘Istina je, odbili smo 2,5 miliona evra od Almerije u vezi s procentima od Sadika. Sačekaćemo da se aktivira klauzula, nećemo ništa unapred raditi.’ – rekao je Vazura za Informer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter