0
Evrokupovi

FOTO: Instagram/sergioramos

LEGENDARNI ŠPANAC OTKRIVA: ‘Planiram da igram još četiri, pet godina na visokom nivou!’

Objavljeno: 12.04.22 u 17:36

Defanzivac želi novi ugovor u klubu iz prestonice Francuske!

Od samog dolaska u redove Pari Sen Žermena, iskusni španski defanzivac, Serhio Ramos, neprestano se muči sa povredama. U martu je proslavio 36. rođendan, ali fudbal namerava da igra
na vrhunskom nivou barem još četiri, pet godina. Vredno je radio tokom perioda oporavka i postepeno se vraća u prepoznatljivu formu.

-Planiram da igram još četiri ili pet godina na visokom nivou, a onda ću se okrenuti drugim stvarima. U Parizu imam još dve godine ugovora, a probaću da ga produžim na tri. Onda ćemo videti, dokle god me telo bude služilo. Što se tiče glave, maksimalno sam koncentrisan – poručio je iskusni defanzivac pa nastavio:

-Radije bih igrao za najbolji tim, jer na kraju krajeva, fudbal je timska igra i sve je podređeno pobedama. Radije bih igrao na Svetskim i Evropskim prvenstvima i u Ligi šampiona nego da budem individualno najbolji. A da bi se to ostvarilo, potrebna vam je pomoć cele ekipe – kazao je Ramos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter