1
Domaći fudbal

FSS Fudbalski Savez Srbije Dragan Stojkovic Piksi Beograd, Srbija 20.4.2021. April 20. 2021. foto: Pedja Milosavljevic /STARSPORT

NA PIKSIJEVU ADRESU STIGLO NOVO PISMO: Zvezda ponovo piše – ‘Neprihvatljivo je da Srđan Jovanović sudi predstojeći derbi!’ (FOTO)

Objavljeno: 11.04.22 u 16:24

Zvezda je ponovo pisala Draganu Stojkoviću.

Nedavno se rukovodstvo Crvene zvezde obratilo Fudbalskom savezu Srbije i tom prilikom tražilo odgovore na brojna pitanja. Tada su crveno-beli bili nezadovoljni suđenjem na meču između Partizana i TSC-a, a više o tome pročitajte OVDE.

Sada, čelnici sa Marakane ponovo su pisali Draganu Stojkoviću Piksiju, kome su pored selektora dodali epitet i v.d. predsednika FSS.

Ovog puta, Zvezda je izrazila želju da predstojeći večiti derbi ne sudi najbolji srpski sudija, Srđan Jovanović. Iz Ljutice Bogdana su svesni da je Jovanović najbolji naš arbitar, ali takođe navode da je on osvedočeni navijač Partizana, i baš zbog toga ne bi trebalo da sudi ovu utakmicu.

FOTO: FK Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda
0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter