0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Partizan v Crvena Zvezda Zvezdan Terzic (L) and Mitar Mrkela Beograd, 22.09.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

CRVENO-BELI SE OBRATILI FSS-U: Ponovo se digla prašina oko suđenja, neke stvari im nisu jasne sa meča između Partizana i TSC-a!

Objavljeno: 07.04.22 u 12:53

Ovo će tek podići prašinu.

Rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana ponovo se obratilo Fudbalskom savezu Srbije, te ovog puta traže odgovore na neka pitanja. Suđenje u Superligi Srbije s vremena na vreme iskoči u prvi plan, svi su mislili da će VAR rešiti te probleme, međutim nije se ispostavilo tako.

Prvenstvena utakmica između Partizana i TSC-a podigla je novu buru, a klub sa Marakane je nezadovoljan suđenjem, pa je uputio dopis na adresu zamenika predsednika FSS Nenada Bjekovića, generalnog sekretara Jovana Šurbatovića, kao i selektora ‘orlova’ Dragana Stojkovića Piksija.

Aktuelni šampion Srbije želi da zna da li je radio VAR na pomenutom meču u 42. minutu, kada je u svom kaznenom prostoru rukom igrao fudbaler Partizana, Marko Jevtović.

– Poštovani,

Nakon odigranog 29. kola Super lige Srbije, molimo Fudbalski savez Srbije da dostavi zvaničnu informaciju o primeni „VAR“ sistema u Super ligi Srbije odnosno da odgovori na sledeća pitanja koja se odnose na regularnost takmičenja:

Da li je „VAR“ sistem bio u funkciji na utakmici između FK Partizan i FK TSC odigranoj 02.04.2022. godine?

– Ukoliko „VAR“ sistem nije bio u funkciji na navedenoj utakmici, molimo vas da obrazložite razloge, kao i kako se to odražava na regularnost takmičenja?

– Molimo da nam dostavite zvaničan stav sudijske komisije o tome da li je trebao da bude dosuđen penal za FK TSC u 42. minutu utakmice između FK Partizan i FK TSC posle igranja rukom igrača FK Partizan Marka Jevtovića.

U očekivanju zvaničnog izjašnjenja Fudbalskog saveza Srbije, srdačano vas pozdravljamo – piše u saopštenju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter