0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RONALDO SE POKAJAO: Portugalac slomio navijaču telefon, a sada mu je dao ponudu koja se ne odbija

Objavljeno: 10.04.22 u 08:59

Jedan od najboljih igrača današnjice pokajao se zbog svog gesta.

Kristijano Ronaldo je nakon jučerašnjeg poraza njegovog tima od Evertona bio veoma nervozan, a bes je iskalio na mobilnom telefonu jednog navijača, koji je uzeo kada je izlazio sa terena, a onda ga razbio o pod.

Kada se glava ohladila, Portugalac svestan da je to bio ružan gest, kakav ne doliči jednog od najboljih igrača svih vremena, on je pozvao pomenutog navijača da bude gost naredne utakmice Junajteda na ‘Old Trafordu’.

– Nikad nije lako da se nosiš sa emocijama u teškim trenucima kao što je ova u kojoj se mi nalazimo. Bez obzira na to, uvek moramo pokazati poštovanje, strpljenje i dati primer za sve mlade koji vole ovu divnu igru. Želim ovom prilikom da se iskupim za moj ispad i, ako je moguće, želeo bih i da pozovem tog navijača da dođe i gleda narednu utakmicu Junajteda na ‘Old Trafordu’ u duhu fer-pleja i sportskog duha, poručio je Portugalac putem svog Instagram profila.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter