0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

PARTIZAN BEZ GOLOVA NA BANOVOM BRDU: Crno-beli nisu uspeli da pobede Čukarički! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.22 u 21:03

Podela bodova!

Fudbaleri Partizana gostovali su u okviru 30. kola Superlige Srbije na Banovom brdu ekipi Čukaričkog, a kuriozitet je da Brđane vodi upravo jedna od najvećih legendi u istoriji crno-belih Saša Ilić. Ipak fudbaleri Aleksandra Stanojevića nisu mogli da slome Čukarički pa su obe ekipe morale da se zadovolje bodom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

Prvo poluvreme je obeležio detalj o kome će se mnogo pričati jer u desetom minutu utakmice došlo je do sporne situacije, kada je Rikardo mogao da izađe sam na golmana domaćih, ali ga je Bojan Kovačević, poslednji igrač odbrane, sapleo, ipak, Novak Simović je mladog defanzivca sankcionisao samo žutim kartonom.

Što se gol šansi tiče, najbolju je imao Rikardo Gomeš na samom početku utakmice kada je sjajnom fintom izbacio svog čuvara, potom šutirao ali lopta je pogodila stativu i otišla u gol-aut.

U nastavku je viđen nešto atraktivniji fudbal. Viđen je period bolje igre domaćih, koji je krunisan sjajnim udarcem Endajea u 55. minutu kada je samo prečka spasila Partizan. Potom inicijativu preuzima gost, koji do kraja utakmice napada, ali je Kovačević iz minuta u minut igrao sve bolje i zaustavljao napade Partizana. U samoj završnici Rikardo je imao odličnu šansu, ali golman domaćih Mićović bio je na visini zadatka.

Sada dva boda dele večite rivale, Partizan svakako mora da ide na pobedu u večitom derbiju, dok je Čukarički veoma udaljen i od prva dva, kao i od četvrtog mesta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter