1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DA LI JE PARTIZAN OVDE OŠTEĆEN: Novak Simović dao žuti karton poslednjem igraču odbrane! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.22 u 19:27

Razgovaraće se o ovome!

Fudbaleri Partizana gostuju u okviru 30. kola Superlige Srbije na Banovom brdu ekipi Čukaričkog, a kuriozitet je da Brđane vodi upravo jedna od najvećih legendi u istoriji crno-belih Saša Ilić.

U desetom minutu utakmice došlo je do sporne situacije, kada je Rikardo mogao da izađe sam na golmana domaćih, ali ga je Bojan Kovačević, poslednji igrač odbrane, sapleo, ipak, Novak Simović je mladog defanzivca sankcionisao samo žutim kartonom.

Šta vi kažete?

0
0

1 Komentara

  1. Cemu VAR, cemu takmicenje, lopovsko cigansko drustvo sudija, dajte ciganima titulu, da ljudi van ove zemlje ne gledaju ovakve namestljke, po ko zna koji put ovaj lopov i jos nekolicina istih konstantno najgrublje kradu i nikom nista. Dobiju kao kaznu, pauzu jedne utakmice, koja im je debelo nadoknadejena i onda opet ista stvar. Cak se, nedavno i sud pozabavio ovim sudjenjem koje vredja normalnog coveka, naravno u drugostepenoj odluci, lopov oslobodjen, ne zato sto nije kriv, nego takvo krivicno delo ne postoji. Tragikomedija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter