0
Evropske lige

FOTO: Manchester United/Twitter

NEŠTO MORA DA SE MENJA: Rangnik besan na svoje igrače – ‘Ako ovako nastavimo, ne zaslužujemo da igramo Ligu šampiona!’

Objavljeno: 10.04.22 u 12:54

Fudbaleri Mančester junajteda iza sebe imaju sezonu za zaborav, oni su juče nastavili sa lošim rezultatima, pošto su na ‘Gudisonu’ izgubili od Evertona minimalnim rezultatom.

Ključni trenutak na utakmici odigrao se sredinom prvog poluvremena kada je Entoni Gordon šutirao van kaznenog prostora, a lopta je pogodila nesrećnog Harija Megvajera i promenila pravac ka golu i savladala Davida De Heu.

Strateg ‘crvenih đavola’ Ralf Rangnik ističe da njegova ekipa ukoliko nastavi da igra ovako, ne zaslužuje plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Ako budemo igrali kao sada, onda to i ne zaslužujemo. Igrači bi trebalo da žele da igraju u medjunarodnim takmičenjima, ako je moguće u Ligi šampiona. Ako želite da se plasirate u Evropu, onda bi trebalo da postignete gol za 95 minuta u ovakim utakmicama – kazao je Rangnik, i potom dodao:

– Uz svo poštovanje Evertonu, pošto ima dobar tim, ali ako ne postignete gol protiv tima koji je primio tri gola od Barnlija, ne možete da očekujete da izvučete nešto iz utakmice. Prvih 25 minuta smo kontrolisali utakmicu, a to vreme nismo uspeli da iskoristimo da napravimo prednost. Mogli ste da osetite da se Everton raspada posle tog rezultata protiv Barnlija. Sasvim logično nisu bili puni samopouzdanja, ali mi to nismo uspeli da iskoristimo – naveo je Rangnik.

Iskusni stručnjak će na klupi Mančester junajteda biti do kraja sezone.

Ne mislim da bi to trebalo da bude izgovor. Mi smo Mančester junajted. Imamo mnogo stranih igrača. Ne treba da postoji alibi. Sledeće sezone doći će novi trener. Na ekipu ne bi trebalo da ima uticaja da li će se vest objaviti sada ili za 10 dana – naveo je Rangnik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manchester United (@manchesterunited)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter