0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘MOGAO BI DA URADI NEKOLIKO STVARI’: Vidić posavetovao Megvajera – evo šta kapiten ‘crvenih đavola’ treba da uradi kako bi se vratio na pravi put!

Objavljeno: 10.04.22 u 13:54

Čuveni srpski defanzivac uputio je poruku Hariju Megvajeru.

Mančester junajted je juče izgubio od Evertona rezultatom 1:0, a na udaru navijača našao se defanzivac Hari Megvajer, koji je odigrao još jednu lošu utakmicu.

Everton je pobedonosni gol postigao tako što je Entoni Gordon šutirao, a lopta ka golu je zakačila nesrećnog kapitena Mančestera i završila iza leđa Davidu De Hei.

Bivši srpski reprezentativac i legenda Mančester junajteda, Nemanja Vidić, dao je jedan intervju za ‘Atletik’ i tom prilikom se dotakao loših igara Harija Megvajera.

– Jasno je da Megvajer nije na svom nivou ove sezone. Mislim da bi mogao da uradi nekoliko stvari, a jedna od njih je da ne igra baš svaki meč i da na taj način pokuša da povrati formu i samopouzdanje. Veoma je teško igrati pod tolikim pritiskom, ljudi jednostavno samo čekaju da napraviš grešku. Ne bi trebalo da je problem da igrač kaže treneru da se ne oseća dobro na terenu – rekao je Vidić i dodao:

– Ako igrač kaže – potrebna mi je pauza, potrebno mi je nekoliko nedelja da samo treniram i pregrupišem se i onda ću ponovo igrati. Imao sam neke užasno loše mečeve u Junajtedu i sam i znao sam da mi je potrebno da povratim svoj mir pre nego što nastavim da igram.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter