0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 26: Alphonso Davies of Bayern Muenchen during the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Bayern Muenchen at Rajko Mitic Stadium on November 26, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

BORJANOV SAIGRAČ SE PODSMEVA DEFANZIVCU: „Zamislite da ste Ronaldo, a kapiten vam Megvajer“! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.22 u 13:46

Fudbaler Bajerna o štoperu!

Alfonso Dejvis, levi bek Bajerna i reprezentativac Kanade jedan je od najboljih fudbalera na svetu na svojoj poziciji komentarisao je paradoks u Mančester Junajtedu kako je Hari Megvajer, koji trenutno ima užasnu sezonu kapiten jednom od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijanu Ronaldu.

– Da li vi ljudi možete da zamislite to, samo da zamislite… – napravio je uvod u ono što će reći, utišao muziku, jer je želeo što slikovitije da prikaže:

– Vi ste Ronaldo, jedan od najvećih igrača ikada. A kako se zove vaš kapiten? Hari Megvajer ti je kapiten? I ti se njemu obraćaš, „da, kep“. Ne znam stvarno šta njemu Ronaldo kaže. Brate. Ne kažem ništa loše za Megvajera, ali Ronaldo… Ronaldo bi morao da bude kapiten – kaže saigrač Milana Borjana.

Alfonso je do nedavno bio van terena zbog problema sa srcem, ali se Kanađanin oporavio trećeg aprila i vratio na raspolaganje šefu stručnog štaba Bajerna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter