0
Evropske lige

FOTO: Instagram/ Everton

‘AKO NAS UHVATI HISTERIJA, GOTOVI SMO!’: Opstanak je imperativ, ali neće biti lako!

Objavljeno: 09.04.22 u 10:52

Sezona u Premijer ligi odavno nije bila zanimljivija!

Koliko je uzbudljivo u gornjem delu tabele, toliko je interesantno i dole, gde se apsolutno ne može naslutiti ko će ispasti. Jedna od ugroženijih ekipa je Everton, oni se sastaju sa ekipom Mančester junajteda, a evo šta je rekao Frenk Lampard:

‘Dobro znam kako stvari funkcionišu. Ostio sam to u svojoj relativno kratkoj menadžerskoj karijeri tokom 18 meseci na klupi Čelsija. Možda je to simptom fudbala u Premijer ligi. To je pritisak i nemam problema sa tim u smislu spekulacija. Everton je veliki klub, ljudi žele da pričaju o tome. Ali ja ne gubim vreme, samo radim svoj posao.’ – rekao je Lampard i potom dodao:

https://twitter.com/Everton/status/1512686760286859265

‘Znam kako je navijačima, imaju strast, žive i dišu za ovaj klub. Mogu samo da kažem da iako sam ovde u figurativnom smislu samo ‘pet minuta’, živim i dišem za Everton i želim da ostanemo u ligi.’ – rekao je Frenk.

Nema mesta panici!

‘Ako nas uhvati histerija, gotovi smo. Imamo posao koji treba da se uradi i moramo da se nosimo sa tim. Mogu samo da zamolim navijače da dođu na Gudison i budu apsolutno uz nas – kao što su to radili otkako sam ovde. Rezultati su prekretnica svega!’

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter