0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

PRAVI ULIČNI RAT: Ludnica na ulicama Marselja, navijači Paoka napravili potpuni haos – Grci pišu da su i Grobari učestvovali u tuči! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.22 u 10:54

Ružne scene u Francuskoj.

Večeras od 21 sat fudbaleri Paoka i Olimpika iz Marselja odigraće prvi meč četvrfinala Lige konferencija, a atmosfera pred ovaj meč ne može biti vrelija.

Da tako bude, pobrinuli su se huligani koji su napravili haos na ulicama francuskog grada. Navijači grčkog velikana došli su u velikom broju u Marselj, a dobro je poznato koliko su zapravo problematični. Grčki mediji prenose da su u žestokom sukobu učestvovali i navijači Partizana, koji naravno bili na strani Paokovih navijača.

Na više lokacija su se odvijale tuče, huligani nisu birali sredstva pomoću kojih će se obračunati sa ‘suparnicima’, a upotreba pirotehnike je već postala sastavni deo navijačkih sukoba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riot With Style (@riot.with.style)


Policija je izašla na ulice, ali nije uspela u potpunosti da spreči sukobe, iako su koristili suzavce kako bi rasterali dve grupe huligana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter