0
Evrokup

Kosarka-Play Off Final Game Two ABA League season 2017-2018 Crvena Zvezda v Buducnost (Podgorica) head coach Dusan Alimpijevic Beograd, 10.04.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘DOBILI SMO NAJTEŽEG RIVALA’: Moćne reči Dušana Alimpijevića, evo šta misli o susretu sa Partizanom!

Objavljeno: 07.04.22 u 13:50

Srpski trener izneo očekivanja pred meč sa Partizanom.

U osmini finala Evrokupa, košarkaši Partizana igraće protiv Burse, odlučeno je po završetku jučerašnjih mečeva. Grupna faza drugog po kvalitetu košarkaškog takmičenja u Evropi je sinoć okončana, a navijači beogradskog tima mogu biti i više nego zadovoljni.

Ipak, pred četom Željka Obradovića tek slede pravi izazovi, pa od sada nemaju pravo na poraz, ukoliko žele da stignu do same završnice takmičenja.

Svi su mislili da će crno-beli u osmini finala igrati protiv Venecije, ali italijanski klup je uspeo sinoć da napravi iznenađenje i savlada favorizovanu Gran Kanariju rezultatom 76:69.

Na klupi Burse sedi bivši trener Crvene zvezde, Dušan Alimpijević, a meč između Partizana i turskog kluba odigraće se 19. ili 20. aprila u glavnom gradu Srbije.

Dobili smo najtežeg mogućeg rivala. Po mom mišljenju, teži tim od bilo kog koji smo sreli u našoj grupi. Ali umesto da se žalimo i sažaljevamo, treba da budemo srećni zbog istorijske sezone u kojoj smo stigli do plej-ofa EK. Moramo biti srećni što smo među 16 najboljih timova. Moramo biti srećni jer imamo šansu da igramo protiv najvećeg trenera u istoriji. Ponosan sam na svoj tim, navijače i sve u klubu, svakog čoveka, zbog onoga što smo do sad uradili. Nismo rekli poslednju reč. Nastavljamo da se borimo do kraja – rekao je Alimpijević pred duel sa Partizanom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter