0
Evrokup

Zach LeDay dunks the ball Partizan v Borac Cacak-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 05.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LEDEJ VODIO CRNO-BELE DO POBEDE: Partizan saznao protivnika u narednoj fazi! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.22 u 00:28

Ubedljiv trijumf ekipe Željka Obradovića!

U okviru 18. kola grupne faze Evrokupa, košarkaši Partizana ostvarili su trijumf na gostovanju Trentu. Crno-beli su u ‘BLM Areni‘ slavili sa ubedljivih 63:79.

Izabranici Željka Obradovića bili su bolji rival tokom celog meča. Srpski predstavnik u drugom po rangu evropskom takmičenju rutinski je odradio posao i opravdao ulogu favorita.

Najbolji akter meča u redovima pobedničkog sastava bio je krilni centra, Zek Ledej. Amerikanac je utakmicu završio sa učinkom od 20 postignutih poena, 13 uhvaćenih lopti i dve asistencije. Pratili su ga Mur sa 12 i Madar sa 11 ubačenih poena.

U domaćem timu istakao se Rejnolds sa 15 poena, Džonson je dodao 13, a Flakadori devet poena.

Kao drugoplasirani tim u grupi B, Partizan će u narednoj fazi odmeriti snage sa turskom Bursom, koja je završila na 7. mestu u grupi A.  Utakmice osmine finala na programu su 19. i 20. aprila

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter