0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

‘BILO JE U NEKI TRENUCIMA TEŠKO’: Rikardo o šamionskoj trci, ističe da su crno-beli spremni za Čukarički!

Objavljeno: 07.04.22 u 12:21

Partizan je savladao ekipu Loznice u 1/4 finala Kupa Srbije rezultatom 2:0.

Strelci na ovom meču Rikardo Gomeš i Lazar Marković iznose svoje utiske.

– U Kupu je svaka utakmica važna, danas smo pobedili Loznicu. Bilo je u nekim trenucima teško, ali kada smo postigli gol onda je sve bilo mnogo lakše – rekao Gomeš.

Lazar Marković je postigao gol za dvostruku prednost protiv ekipe koja je eliminisala Spartak iz Subotice i Čukarički, te se i očekivalo da utakmica neće biti laka.

Protiv svake ekipe je teško, pogotovo kada se povuku pozadi kao što je naš današnji protivnik uradio, ali mi respektujemo svakog, svako ima svoj stil i mi smo zadovoljni što smo prošli dalje iako nam je ovo sekundarno takmičenje. Nama je prioritet titula, ali igramo da što dalje doguramo i da osvojimo Kup naravno – naveo je Marković.

FOTO: Starsport

Crno-beli će gostovati Čukaričkom u 30. kolu Super lige Srbije već u nedelju od 19 časova.

– Još jedan ni malo lak meč nas očekuje kao što su bili i prethodni, ali mi smo spremni – kazao je Rikardo.is

Ni jedna utakmica nije laka, svaka je kako kaže šef Stanojević „za život“, a takva će biti i naredna na Banovom Brdu.

U nedelju igramo protiv jedne dobre ekipe, protiv ozbiljnog trenera. Pripremićemo se što je bolje moguće. Nama je prioritet titula i Partizan igra svaku utakmicu na pobedu, ko nije igrao u Partizanu ne zna šta je pritisak i na terenu i van terena što je i normalno pošto smo veliki klub tako i treba da bude. Spreman sam da završimo započeto, da osvojimo titulu, mislim da je moguće i idemo samo jako – zaključio je kapiten crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter