0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

RONALDO OTKRIO KOLIKO TROŠI NA MESEČNOM NIVOU: Ovoliko je minimalno dovoljno porodici za lagodan život!?

Objavljeno: 05.04.22 u 18:41

Cifra da se zavrti u glavi!

Stižu polako godine jednog od najboljih fudbalera svih vremena, i trenutno svedočimo sutonu možda čak i najveće ere u istoriji fudbala, ali definitivno da bankovni račun Kristijana Ronalda ne postaje ništa mršaviji. Portugalac je otkrio koliko Georgini i deci, zajedno sa kućom i poslugom, treba mesečno novca za njihov način života.

Kada uzmemo u obzir to da Ronaldo trenutno igra za Mančester junajted, porodica živi u Engleskoj. Delove svog luksuznog doma neretko pokazuju na društvenim mrežama. Za sve rashode, koje imaju uz decu i poslugu, Ronaldo tvrdi da mesečno mora da platiti otprilike 100.000 evra. Ta suma se odnosi dakle, samo za život, poslugu i kuću, a ostali rashodi nisu uračunati, a ne sumnjamo da je realna cifra daleko veća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo je upoznao Georginu pre nekoliko godina dok je bila radnica u butiku, sa izabranicom ima jednu ćerku, a na putu su blizanci, dečak i devojčica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter